Bordskærm – en udvikling.

Bordskærm delt i en bordklynge

Bordskærm

I lang tid har kontoret haft en horisontal udvikling. En udvidelse af gulvet, loftet og skrivebordenes horisontale flader i en stadig mere vidststrakt horisont af 3 parallelle linjer. Det virker som om  at denne udstrakthed faktisk er i konflikt med hvad egentlig er menneskernes formål i et kontor, hvilket vel hovedsageligt er at koncentrere sig om en opgave? Derfor tror vi hos Régime at vi er på vej ind i en mindre vertikal, eller topologiske, revolution… Bordskærmen, eller skærmenes alder, hvor vi begynder at modulerer landskabet i vertikale former som ramme og værn om det koncentrerede menneske.

Bordskærm fra officetools.dk
Bordskærm – fra officetools.dk

Bordskærmen er nok det første og mest overskuelige skridt på en logisk udvikling mod flere gulvskærme i forskellige former og størrelse og endeligt kontorets egen topologi?

Bordskærm og topologi
Zaha Hadids BMW hovedsæde i Leipzig

Men bordskærme skal ikke bare være en streg opad, afskærmning skal ikke tilføje endnu en statisk linje til horisonten, men give kontorlandskabet en form, en dal og strøg, med stigende og faldende kurver. På den måde giver bordskærmene ikke kun afskærmning til den koncentrede arbejder. Den giver også formen der tiltaler menneskets naturlig blik. Synet udviklet gennem millioner af år til at skanne og tolke naturens landskab. Så en samling af bordskærme til en brudt og bølgende horisontlinje vil også give blikket ro og dermed yderliger støtte koncentrationen. Denne filosofi har vi forfulgt og udviklet som et møbel i vores søstervirksomhed Officetools.

Bordskærm OT-shade fra officetools.dk
Bordskærm OT_shade fra Officetools

Officetools har forskellige typer fra en meget lukket type der er udviklet til en salgsafdeling med mange telefonsamtaler.

bordskærm-OT_Shadebox_var
Bordskærmen OT_shadebox fra Officetools

 

Til en stor og langstrakt bordskærm siddende på et bordkit mellem en klynge af borde eller arbejdsstationer.

Bordskærm til bordklynge fra offictools
Bordskærm delt i en bordklynge

 

Se flere forskellige bordskærme og gulvskærme og sikkert flere andre typer afskærmning hos officetools.dk

Bordskærm hos Novozymes
Bordskærm hos Novozymes

 

Category: Ikke-kategoriseret

Submit a comment