En ny modtagelse hos Ritzau

Ritzaus Bureau ligger i en mængde sammenlagte herskabslejligheder mellem St. Kongensgade og Bredgade. Der har de levet en lidt omtumlet tilværelse, først i delte lokale med Jyllandsposten og efter adskillelsen har Ritzau blevet større, så mindre og nu større igen. Derfor var deres reception lidt en kompromis efter at deres indgang fra Kongens Nytorv forsvandt med Jyllandsposten. Vi blev bedt om at fortage nogle akustiske forbedringer og endte med gøre en trappe til en interessant figur i ankomsten.

Ritzau_total

Vægge er beklædt med et højt træpanel med en messingkant og akustik plader beklædt med 100% uldfilt.

Ritzau_closeRitzau er et magisk sted på grund deres kvadratmeter spreder sig ud over 2 etager hen over flere baggårde i Frederiksstaden. Tror ikke nogen helt har styr på hvor Ritzau starter og hvor de ender..

Ritzau_desk

 

Category: Ikke-kategoriseret

Submit a comment